Politika privatnosti | Autorska prava | Vesti | Posao | Mapa  rss   srb | eng

Autorska prava

Uslovi i pravila korišćenja sajta

Web sajt www.energodesign.rs je onlajn informacioni i komunikacioni servis koji je Energodesign d.o.o. realizovao u svrhu prisustva na Internetu. Korišćenjem ovog sajta ili preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila korišćenja koji su naznačeni u ovom obaveštenju. Ukoliko ne prihvatate bilo koji od uslova i pravila korišćenja, nemojte koristiti ovaj sajt i ne preuzimajte materijale i dokumentaciju sa njega.

 

Ograničeno korišćenje

Sadržaji Energodesign Web sajta u potpunom su vlasništvu Energodesign-a. Delovi ili ceo Web sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenešeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pismenog odobrenja Energodesign, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.

Sve robne marke i logotipi prezentovani na ovom Web sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Energodesign-a i ne mogu biti korišćena na drugim Web sajtovima bez pismenog odobrenja Energodesign. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Energodesign ne može biti inkorporano u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Energodesign.

 

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu www.energodesign.rs predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Energodesign veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa Energodesign-om ili koristi neku od Energodesign usluga, ne treba da se osloni na informacije na Web sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Energodesign-u. Energodesign ne pruža bilo kakve garancije putem ovog Web sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovoran na direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog Web sajta.

Informacije na ovom Web sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

Autorska prava

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje grafičke, tekstualne, programske i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom aktuelnog Zakona o autorskim i srodnim pravima. U slučaju da želite da objavite neki od tekstova sa sajta ili mailing lista energodesign.rs, bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani ili Internet medij), obavezno je obezbediti prethodno pismeno odobrenje Energodesign. Pojedine informacije sa sajta www.energodesign.rs moguće je prenositi uz obavezno vidno naznačavanje u adekvatnom obliku o tome da je " informacija preuzeta sa sajta www.energodesign.rs".

 

Linkovi

Energodesign ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa strana Web sajta Energodesign. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Web sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Energodesign na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Web sajtova ili strana.

 

Nadležnost suda

Za sve sporove koji su nastali iz ovih uslova i pravila nadležan je sud u Beogradu, Republika Srbija. Energodesign zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

Energodesign 2010 © Copyright . All rights reserved.
Made by : Refero & WMN