Politika privatnosti | Autorska prava | Vesti | Posao | Mapa  rss   srb | eng

O nama

Kompanija Energodesign se bavi prepoznavanjem, investiranjem, razvojem i upravljanjem projektima u oblasti građevinarstva na regionalnom tržištu. Dugogodišnji uspeh na polju projektovanja objekata i izvođenja radova kao posledica tačnosti, preciznosti i poštovanja dogovorenih rokova nam je obezbedio poverenje mnogih renomiranih kompanija, investitora i dobavljača.

 

Energodesign tim za projektovanje i inženjering čine arhitekte i građevinski inženjeri, mašinski i elektroinženjeri koji su vam svakodnevno na raspolaganju za usluge razvoja i upravljanja projektima, analize i konsultacija vezanih za vaš budući projekat. Prema važećim propisima na tržištu pravno-tehnička služba će vam obezbediti sve akte i dozvole neophodne za razvoj vašeg projekta od ideje do realizacije. Finansijski tim će vam pomoći da isplanirate sredstva koja plasirate u projekat i procenite vreme povratka investicije.

 

Energodesign vam nudi novi pristup stvaranju građevinskih projekta, od ideje do realizacije, a naše usluge na svim nivoima će vašu investiciju učiniti sigurnom i uspešnom. Energodesign pronalazi izazove na tržištu, ulaže u ljude i podstiče njihovu kreativnost, a od klijenata očekuje nove zadatke i otvorenu saradnju.

Energodesign 2010 © Copyright . All rights reserved.
Made by : Refero & WMN