Politika privatnosti | Autorska prava | Vesti | Posao | Mapa  rss   srb | eng

Partneri

Energodesign ima strateška partnerstva sa zvučnim svetskim i kompanijama iz regiona koje pružaju usluge vrhunskog kvaliteta, relevantne za određenu oblast poslovanja. Energodesign gradi partnerstva na bazi prepoznatog kvaliteta i sa ciljem da omogući klijentima celokupan servis na jednom mestu.

Partnerstvo sa kompanijom Merkator ogleda se u zajedničkim investicijama u lanac Merkator tržnih centara širom Srbije uz podršku takođe partnerske firme Pediment u domenu upravljanja finansijama i definisanja poslovnih modela saradnje.

S' obzirom da Energodesign razvija i vodi projekte izgradnje tržnih i poslovnih centara, postao je strateški partner sa kompanijama Fashion Company i Luss Investment na projektu izgradnje prvog Outlet Centra u Srbiji. Po otvaranju, centrom će upravljati kompanija GVA Grimley , takođe jedan od partnera Energodesign, a Colliers čuvena kompanija za promet nekretnina će voditi poslove vezane za izdavanje prostora.

Takođe, dugogodišnja saradnja sa advokatskom kancelarijom Subotić-Homen pruža sigurnost našim klijentima da će usluge vezane za pravne propise i zakonsku regulativu, kao i kompletnu dokumentaciju dobiti u Energodesign-u.

Ova partnerstva omogućavaju Energidesign-u da izađe u susret i najsloženijim zahtevima svojih klijenata i da kreira ekonomski najpovoljnije, tehnički optimizovano i dizajnerski jedinstveno rešenje na najefikasniji mogući način.

Energodesign 2010 © Copyright . All rights reserved.
Made by : Refero & WMN