Politika privatnosti | Autorska prava | Vesti | Posao | Mapa  rss   srb | eng

arrow Vesti

Tržni centar Leskovac

Tržni centar Roda Cash and carry u Leskovcu polako dobija svoj budući izgled.

više

 

Izgradnja stambeno-poslovnog objekta na Dedinju teče po planu

Radovi na Dedinju u ulici Neznanog junaka 7, napreduju prema planiranoj dinamici.

više

 

Otvoreno novo gradilište u Bačkoj Topoli

U ulici Boljai Fakaša bb u Bačkoj Topoli je otvoreno novo gradilište na kome će u naredna četiri meseca biti izgrađen Roda Megamarket.

više

 

Stambeno-poslovni objekat na Dedinju iznad nivoa zemlje

Stambeno-poslovni objekat na Dedinju u ulici Neznanog junaka se za manje od mesec dana gradnje već izdigao iznad nivoa prizemlja.

više

 

Otvoreno je gradilište u Leskovcu

Investitor će na pomenutoj lokaciji izgraditi trgovački objekat "Roda Cash&Carry" megamarket, koji će ponuditi bogate trgovačke, ugostiteljske kao i uslužne delatnosti.

više

 

Izrada glavnog projekta prve faze Outlet Centra Inđija se bliži kraju

Prva faza će imati preko 70 lokala veličine od 100m2 do 500m2, na ukupnoj površini od 13 000 m2.

više

arrow Profil kompanije

Kao posledica ogromnog iskustva, višegodišnjeg prisustva na tržištu građevinarstva i razumevanja potreba ljudi i njihovih aktivnosti vezanih za prostor, tim kompanije Energogroup osniva, 2008. godine, kompaniju Energodesign čiji je cilj da na jednom mestu pruži širok i kompleksan portfolio usluga koji obuhvata razvoj projekta, procenu investicije i definisanje finansijskog plana, projektovanje rešenja i izgradnju objekta.

 

Energodesign

Energodesign primenjuje sistemski pristup u pronalaženju pravih rešenja za svoje klijente u finansijskom, pravnom, arhitektonskom i dizajnerskom smislu. Objedinjujući stručnjake iz različitih oblasti Energodesign ima mogućnost da sagleda potrebe i zahteve klijenata sa raznih aspekata i predloži optimalno rešenje. Tim stručnjaka za pravne poslove će na efikasan način identifikovati i obezbediti potrebu dokumentaciju, dok će tim za finansije proceniti ukupnu vrednost investicije i definisati plan ulaganja tokom trajanja projekta, kao i period povrata investicije.

Nosilac poslova projektovanja i izgradnje je kompanija Energogroup kao ključan partner Energodesign-a sa 40 arhitekata, mašinskih, građevinskih i elektro-inženjera i preko 200 projekata urađenih po visokim standardima struke i isporučenih u dogovorenim rokovima. Saradnja kompanije Energodesign sa vodećim konsultantskim kućama Colliers International , Wolf & McGill i CBRE iz domena upravljanja imovinom i nekretninama kao i investiranja u tržište nekretnina, pomaže u pronalaženju najboljeg načina finansiranja i obezbeđuje klijentu garancije za investiciju.

Energodesign je organizovan u četiri oblasti koje pokrivaju razvoj projekta od ideje do projektnog plana, jasno definisanje plana investicije i finansijske projekcije, projektovanje i dizajn rešenja i izgradnja objekta i vođenje radova na terenu. Sve četiri oblasti imaju definisane specifične procese, ali svaka oblast polazi od analize postojećih parametara, preko razvoja i dizajna rešenja, a završava sa implementacijom rešenja. Ovakav sveobuhvatni pristup potrebama klijenta u svakoj od ove četiri oblasti vodi ka uspešnom rešavanju svih izazova koje tržište nameće i jedinstvenosti koju Energodesign poseduje.

Energodesign 2010 © Copyright . All rights reserved.
Made by : Refero & WMN